"Teaching Assignments"

вівторок, 15. 10. 2019

Львівська національна академія мистецтв пропонує своїм науково-педагогічним працівникам закордонні поїздки з метою проведення педагогічної роботи викладача «Teaching Assignments» в рамках програми «ERASMUS+».
Участь у програмі можуть брати науково-педагогічні працівники Академії, які працюють на основному місці праці. «Teaching Assignments» мають на меті проведення дидактичних занять для студентів в Академії образотворчого мистецтва у Гданську (Польща) - 1 місце в осінньому або у весняному семестрі 2019-2020 навчального року (після узгодження з партнерським ВНЗ), Університеті імені Яна Кохановського в Кельце (Польща) – 2 місця і Академії образотворчого мистецтва імені Яна Матейка у Кракові (Польща) - 1 місце у весняному семестрі 2019-2020 навчального року  (після узгодження з партнерським ВНЗ).

Перебування в партнерському навчальному закладі триватиме 7 днів; мінімальна кількість проведених дидактичних занять – 8 годин в день.
Перед виїздом закваліфікований педагог узгоджує заплановану індивідуальну дидактичну програму із партнерським ВНЗ (individual Teaching Programme). Цей пакет повинен містити: мету, завдання та опис змісту, очікувані результати. Стипендійне фінансування відбувається у партнерському ВНЗ.

Кваліфікаційні критерії
1. Знання мови (англійська або польська), підтверджене наявністю сертифікату (не нижче рівня В2, або кваліфікаційним документом (диплом про вищу освіту, науковий ступінь);
2. Наявність вченого звання;
3. Наявність індивідуальної дидактичної програми.

Перелік необхідних документів
1. Копія діючого закордонного паспорту;
2. Індивідуальна дидактична програма;
3. Заповнена анкета (взірець додається).

Документи подавати до 15 жовтня 2019 року в електронному варіанті

на e-mail obmin@lnam.edu.ua

Рішення по відбору кандидатури вирішує Академічна комісія.

Повернутись назад

Контакти відділу:
вул. Кубійовича, 38, Корпус 1, 3 поверх
тел. 032 2600344,
international@lnam.edu.ua