Вступна кампанія 2022

неділя, 02. 10. 2022

В цьому розділі ви дізнаєтесь про найактуальніші питання вступної кампанії 2022

Правила прийому до ЛНАМ (зі змінами) 2022 

Дорогі наші абітурієнти!

В цей період як ніколи важливо оперативно моніторити інформацію Приймальної комісії, щоб нічого не пропустити! Ми не маємо змоги кожному особисто зателефонувати, бо вас багато, а нас не багато.

Саме тому ми створили презентацію, яка щодня оновлюється. Слайди 2 і 3 названі «Важливі новини» будуть оновлюватись по мірі появи нової актуальної інформації на день. Слідкуйте щодня за цією презентацією.
Якщо вам пише «пусто» - просто оновіть.

Важливі новини на сьогодні:

Якщо ви отримали рекомендацію на бюджет і хочете, щоб інші ваші заяви із статусом “Допущено” обрали участь у конкурсі на контракт - вам ОБОВ’ЯЗКОВО потрібно у вашому електронному кабінеті для кожної заяви окремо поставити відмітку “Підтвердити участь у конкурсі на навчання за кошти фізичних/та юридичних осіб” (деталі на слайді 2). Якщо ви цього не зробите, ваші заяви на контракт будуть автоматично скасованими.

Що таке МОТИВАЦІЙНИЙ ЛИСТ НА ГУРТОЖИТОК? Це коротко викладена інформацію про те, чому вам потрібно проживати в гуртожитку. Напишіть з якого ви міста, можливо у вас є пільги, про які ви попередньо не зазначали. Будь ласка, не питайте на чиє ім’я писати мотиваційний лист))) Обсяг листа обираєте ви. Скільки вважаєте за потрібне, стільки і напишіть :) Деталі на слайді 20.

Якщо ви надсилаєте документи з КЕП, заяви на вступ ви не заповнюєте в ручну, а завантажуєте її у своєму кабінеті вступника (слайди 11-15). Всі, хто вже надіслав заяви - переробляти не потрібно.

Все інше у презентації:

https://docs.google.com/presentation/d/1RuGKPp77k0k2werNUzayXiW5hQ9qIAwlm0h8iSNmW0g/edit?usp=sharing

Повернутись назад